Theo de Wolf

‘Dit jaar doen we met twee boten mee’

“Ons bedrijf, Caesar Experts, is al jarenlang een goede partner van Johan van Eekhout van Van Eekhout. Hij is een van de initiatiefnemers van de Rotterdam Ribrally en via hem zijn we in contact gekomen met dit evenement. Een absolute aanrader! Het is namelijk uniek om samen met je klanten en collega’s met hoge snelheid door Rotterdam te varen en tevens met elkaar iets goeds te doen voor het goede doel. Dit jaar doen we met twee boten mee.” 

 “Wat ik zelf heel erg leuk vind om te zien, is dat mensen aan het begin van de dag van de Rotterdam Ribrally het allemaal nog een beetje eng vinden. Er wordt vaak aan de kant nog getwijfeld om wel of niet mee te gaan. Uiteindelijk stapt iedereen wel op de boot. Huiverig houden ze zich vast, bang om hun telefoon te verliezen om vervolgens aan het eind van de middag heel relax in de boot te zitten. Ze maken dan zelfs foto’s en filmpjes in de boot!” 

 “Naast het met grote snelheid meters maken op het water is de afwisseling van de dag ook heel leuk. Je stopt vaak om even ergens aan de kant te gaan. De ene keer krijg je bij Unilever een potje pindakaas en het volgende moment krijg je cava met hapjes. Na de Rally eindig je op de kade bij een veiling voor het goede doel. Vorig jaar bood ik op een Meet & Greet met Nick en Simon. Maar dat ging goed los, dus die ging helaas aan mijn neus voorbij. Dit jaar zullen we zeker weer op iets gaan bieden.”

Volgende deelnemer aan het woord