Hans Tielkemeijer

‘Vorig jaar was geweldig’

Heb jij 7 september al geblokt in je agenda? De boten van de Rotterdam RibRally scheuren op de eerste donderdag van september over de Rotterdamse Maas. Hans Tielkemeijer beleeft het event dit jaar voor de derde keer, dit keer vanaf de wal. Hij ziet uit naar de gezelligheid en een hoge opbrengst voor Lymph&co.

“Vorig jaar was geweldig; ons bedrijf, Darion Wealth Management, besloot een ribboot af te nemen om na een grote fusie het teamgevoel te stimuleren. Met het team zaten we in dezelfde boot. Je schudt in zo’n rib alle kanten op, wat een ervaring!”, aldus de directeur van de vermogensbeheerder, die met zijn team de rally won. “Dat was mooi meegenomen. Je doet het om de het teamgevoel te versterken en nu staat er zo’n enorme bokaal in het kantoor om dat te bekronen. Ik hoop dat het geen wisselbeker is; anders moeten we toch nog een boot afnemen om die titel te verdedigen”, grapt Tielkemeijer.

Dit jaar blijft het team van Darion Wealth Management dus met de voeten stevig op de oever; de vermogensbeheerder heeft besloten om de Rotterdam RibRally financieel te sponsoren, wat uiteraard ook tot de mogelijkheden behoort. “We hebben zin in de gezelligheid aan wal, kijken uit naar de sportieve prestaties van de deelnemers en natuurlijk hopen we op een hoge opbrengst van de veiling voor het goede doel van 2017, Lymph&co.” Tielkemeijer vindt de veiling een van de leukste momenten van het event en deed de afgelopen twee jaar ook mee aan het bied-geweld. Zijn doel: een mooie belevenis op de kop tikken. Vorig jaar greep hij net naast de  helikoptervlucht en de Erasmusbrug-experience. Het jaar ervoor echter sleepte hij een meet & greet met de olifanten in Diergaarde Blijdorp in de wacht. “Het was fantastisch! Bieden op een bijzondere belevenis vind ik het leukste, maar goedkoop is het niet; voor dat geld had ik een hele olifant kunnen kopen, denk ik”, lacht Tielkemeijer. Gelukkig gaat het geld naar Lymph&co, een goed doel dat hij van harte steunt. Tielkemeijer: “Ik hoop dit jaar op een recordopbrengst.”


Volgende deelnemer aan het woord