Marcel de Keizer

Een gaaf actief evenement!

“Tot nu toe heb ik met mijn bedrijf DCS Drecht Coating Services B.V. aan alle zes de edities van de Rotterdam RibRally meegedaan. Een gaaf actief evenement! En in totaal hebben we zelfs al drie keer met onze ribboot gewonnen! Ieder jaar hebben we met andere contacten uit ons netwerk meegedaan.”  

Aan de rally doen veel verschillende uiteenlopende bedrijven mee. “Ons bedrijf is gespecialiseerd in het coaten van grote logge items, zoals tanks, sluisdeuren en meer. De reden dat deze goed gecoat moeten worden, is om verroesting tegen te gaan.”  

“Het idee van de Rotterdam RibRally is dat je per boot de elementen op de foto’s, die je bij de start van de rally meekrijgt, in het echt in de haven van Rotterdam moet vinden. De boot die uiteindelijk de meeste foto-elementen vindt en het snelst over de finish komt, wint de Rotterdam RibRally!” 

“Het is enorm dynamisch en dus een aanrader voor iedereen die met zijn business netwerk een actief event midden in Rotterdam wil ervaren. Wat het extra leuk maakt, vind ik, is dat je zelf meedoet. Het is dus echt weer eens wat anders dan bijvoorbeeld met je netwerk naar een potje tennis kijken… En ja, wanneer mag je nou vol gas met 90 km/uur door de Rotterdamse haven varen?

Volgende deelnemer aan het woord