Monique van Dommelen

‘Een uniek evenement!’

“Twee jaar geleden heb ik geboden op een vliegreis tijdens de veilig van de RibRally en daardoor ben ik eigenlijk gaan vliegen. Dat was mijn droom die daar is begonnen”, vertelt Monique van Dommelen met een glimlach. Samen met haar man John van Dommelen is ze trouw bezoeker van de Rotterdam Ribrally. “Dit jaar zijn we er voor de vijfde keer. Ieder jaar word ik weer verrast door de nieuwe dingen tijdens het event.’

“Als ik aan de Rotterdam RibRally denk komen vooral woorden als interactie, laagdrempelig en verrassing in me op”, aldus Monique. “Ieder jaar word ik weer verrast door de nieuwe dingen tijdens het event. Of het nu de oesters en champagne zijn onderweg of de puzzeltocht.”

Bovendien is de combinatie tussen event op het water en daarna een netwerkevent op de kade een ideale combinatie voor de zakenvrouw. “Je maakt allemaal hetzelfde mee, dus na afloop van een heat maak je al snel een praatje met andere deelnemers. Hoe zij het ervaren hebben bijvoorbeeld. Van nature maak ik makkelijk contact, maar sommige mensen vinden dat lastiger. Door eerst samen te racen maak je het netwerken laagdrempelig.”

Veiling

Een ander vast onderdeel van de Rotterdam RibRally is de veiling. Hierbij is het doel zoveel mogelijk geld op te halen voor Lymph&Co. En dat lukt de laatste jaren aardig. Monique en John van Dommelen zijn vaste bieders op de diverse items. “Als je het zelf goed hebt, vind ik het mooi dat je iets goeds terug kunt doen voor een goed doel via de veiling.”

Intimteit als kracht

Ook dit jaar zijn ze er weer bij. J. van Dommelen Elektrotechniek heeft een ribboot en ze zullen bij het netwerkevent zijn. “Ik hoop één ding: dat het event niet te hard gaat groeien. Je ziet steeds meer grote Rotterdamse bedrijven die willen meedoen aan de ribrally, dat is geweldig, maar de kracht is de intimiteit. Je moet het zien als Feyenoord of Excelsior bezoeken. Bij Feyenoord ben je met veel maar zie je niemand, bij Excelsior zie je juist iedereen lopen en kan je op alle mensen afstappen. Dat is ook de charme van de Rotterdam RibRally.”

Volgende deelnemer aan het woord