Hoofdsponsor

RRR kent dit jaar 2 hoofdsponsoren:

HANOS

De internationale horeca groothandel HANOS heeft zich voor 3 verbonden als sponsor aan de events van de Rotterdam Charity Club. HANOS is meer dan een internationale groothandel, je vindt er niet alleen de horecabenodigdheden, maar ook culinaire inspiratie en kennis onder één dak. Het is een plek waar ambacht en gastronomie samenkomen. De eerste HANOS opende in 1975 in Apeldoorn zijn deuren en is in 40 jaar uitgegroeid tot een totaalgroothandelsorganisatie met zeventien vestigingen in Nederland en twee vestigingen in België. Lees meer over HANOS op hun website.

Ketel 1 Jenever, het verhaal van passie en vuur

KETEL1 Jenever is geïnspireerd door de oudste, actieve distilleerketel van Schiedam: distilleerketel nummer 1. Onze meesterstoker bewaakt het vuur onder de koperen ketels, waarbij uit graandistillaten en gelagerde granen-eau-de-vie met uitgekiende kruidenmelanges onze bijzondere jenever wordt geboren.

Nolet Distillery is geboren en getogen in Schiedam. In 1691 streek Joannes Nolet er neer tussen de graanpakhuizen. Nu, 325 jaar later, is Nolet Distillery nog altijd thuis in de stad waar de jeneverproductie in de 18e en vooral de 19e eeuw zijn hoogtepunt bereikte. De rijke geschiedenis van Nolet Distillery is gebouwd op vakmanschap, gecombineerd met vakliefde en visie. De van vader op zoon doorgegeven bevlogenheid is overal terug te zien. www.ketel1.nl

Suppliers

De Rotterdam RibRally kan niet zonder partners, zij zorgen er mede voor dat de RibRally ieder jaar gerealiseerd kan worden. Naast deze Suppliers werken er ook nog veel vrijwilligers mee om van dit event een groot succes te maken. We danken iedereen hier hartelijk voor.